Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 3620

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 80375 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)
26/02/2022 21:32
nja, man tadi netrapijas... bet tiesi otradi, man zinamas gjimenes majas begljiem piedava, liai gan, kas nu ta par laimi, pa svesju zemi slapstities..
Jauniesi pie darba pielika, vistas kajas ar dazadiem darzenjiem brinumkatlinja sautejas... sjodien jau needis, bet rit. Cibinja ar bus ko likt.
Tomer tiku pie zemenem un arbuza skjeles)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22640

26/02/2022 22:25
Es nezinu stāstu par saulpuķu sēklām.
Labvakar
0 0
26/02/2022 22:46
eszinu, mes gan te visas no burkas kleksejam)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24

27/02/2022 08:55
SKatos Juus visi no brukas :D es no  skiiva;) glauni :D
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18563

27/02/2022 09:04
Pārģērbies arī par godu vakariņām? 😁
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24

27/02/2022 12:48
:D:D:D::D:D Humors vietaa friinai :D
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6738

27/02/2022 12:50
Es zinu vēl vienu tanti Tautā, kura visās bildēs saliekusies nedabiskās pozās, muti vaļā un izkārtu mēli. Un tad vienmēr iedomājos... kā tas izskatītos man, ja es tā darītu?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22640

27/02/2022 12:52
Jautājums nevietā, Friin.
Dabīgi ka jāpārģērbjas vakariņām. Lai viss pa smalko būtu. Un sveču gaisma...
Jauku dienu visiem!
0 0
27/02/2022 13:13
Labrit... jaa, diena izskatas dikti jauka.
0 0
27/02/2022 13:18
nav neka garsiga ar ko Beati uzcienat... tik trapigi izsakas, ka dies do-uzrunatajiem vismaz kaut kas pieleks...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16712

27/02/2022 13:39
Labu apetīti klātesošajiem... sagribējās caviaru... melnu kā Āfrikas nakts... ar aukstu vodku... pie svētdienas ir tieši to))
0 0
27/02/2022 13:55
droši, ķemmē iekšā...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22640

27/02/2022 20:30
Šodien pagatavoju kārtējo cāļa cepeti pēc kāda pavāra ieteikuma. Tiešām sanāk labi. 
Elžbet! Kas Tev šodien vakariņās? Vēlējies tak cienāt mani
0 0
27/02/2022 20:34
..pardomaju
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22640

27/02/2022 21:21
Fuj Tev. Baigā. Būs jāiet gulēt izsalkušai.
0 0
02/03/2022 11:03
Labrit...
nu, tak pavasaris klauve pie durvim-dienaa silts, vakara un nakti auksts. Viss ka nakas)
Tiku pie kljavu sulam, aukstas gan... un salduminju sit cauri, ta ka kafija pie malas, lai rulle pavasars!)
0 0
03/03/2022 22:18
ko, eest esat aizmirsusji?... pareiz, pareiz, mana proletariata maksima ari tualetes papirs vairs nav -i, nav ar jaed)... toties cukurs lets un daudz))
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18301

06/03/2022 17:58
Pelmeņiem radniecīgie vareņiki ir slāvu, jo īpaši ukraiņu, virtuvei raksturīgs ēdiens. Plānā mīklas apvalciņā var slēpties ne vien gaļa, biezpiens vai sēnes, bet arī salds pildījums. Šoreiz skaidrosim, kā pagatavot īsteni vasarīgu kārumu – vareņikus ar sulīgu ķiršu pildījumu, kas jo īpaši labi garšos, pasniegti ar vēsu skābo krējumu.
Gatavo mīklu. Miltus samaisa ar sāli un iesijā bļodā. Pievieno ūdeni, kas sajaukts ar eļļu, un maisa, līdz iegūta elastīga viendabīgas konsistences mīkla.
Gatavo pildījumu, ķiršiem izņem kauliņus. Atsevišķā bļodā samaisa cukuru ar cieti.
Mīklu plāni izrullē, ar krūzīti izspiež no mīklas aplīšus. Katra aplīša centrā liek 4-5 ķiršus, uzmanīgi pārber ar pustējkartoti cukura, tad vareņika maliņas savieno un rūpīgi aizlipina. Kā to paveikt, uzzināsi, noskatoties šo īso video.
Kad visi vareņiki sagatavoti, tos, gluži kā pelmeņus, vāra verdošā ūdenī vai apcep pannā līdz zeltainai garoziņai.
Pasniedz, pārkaisot ar cukuru un pārlejot ar skābo krējumu.
0 0
14/03/2022 20:52
pastete..
eh, kas man lika to aknu pirkt
cik labi ir-neko nedarit, tagad cep, vari, mal... iekritu ka circens pelnos...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 434

14/03/2022 21:07
Es arī kritu kārdinājumā un nopirku vistu akniņas. Šodien sacepu ar sīpoliņiem, rīt klāt krējumu un karpelīšus - būs gardas vakariņas. Es tik čakla neesmu kā Tu Ebetiņ. :)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas