Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 3060

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 80438 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)
05/09/2021 14:32
,  
biezenis-kartupeli, burkani, zirnisi+sviestiins un 10% sald.krejums.
Tvaicetas zivju kotletites-mintaja fileja(aizmirsu, ka sauc))) un renfisu filejas, zivju garsviela, siers, ola. Beidzot sanemos uz sito varondarbu.
Un standarts-tomati ar krejumu, jaeed tak nost, sak tadi sausi un krunkaini palikt, nav jau no bodes tie muminicetie)
Tagad -aprikozu saldejums ar pastaisito bruklenu+smilterksku murmuladi.
Rokas nosala, jaliem zem deka. Fona klausos raidijumu par krievu aktieriem. Nu traka siem ta dzive no visadiem rakursiem skatoties...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22610

05/09/2021 16:45
Lasu Elzbetes rakstīto par tomātiem... nu gluži kā par mani. Eh! Jāiet uzlikt mitrinošā maska.🥴
0 0
06/09/2021 20:57
āboli, āboli, āboli..nenormāli garšigi..
laikam pārplīsīšu
0 0
06/09/2021 22:52
spekjmaizi gribas... maize ir, spekja nav
0 0
07/09/2021 15:00
vistas zupa ar kokospienu un rīsu nudelēm
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39052

07/09/2021 15:02
pildītā paprika, grēcīgi garšīga
0 0
08/09/2021 12:07
tiku pie spekja, bet ne pie Staiceles, bet Adazju)))... privet, murmi))
man recepte bij tada... baltmaize ... jaaa, jaaa baltmaize Lacju, planas skjelites spekjis, parkaisits ar kjiploku+petersilju maisijumu, un tomats pa virsu... labais)))
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39052

08/09/2021 12:37
baltamaize ar speķi..akdies.. , man nesaprotama kombinācija. 
Man kaut kā pēdējā laikā biezpiens neēdas, nopirku, un tā tā paciņa pa ledskapi mētājas... ieraudzīju, kā viena meitene tādus kā virtuļus cep... ar olu, sieru, sēkliņām, bišk miltiem..Es uztaisīju picas pamatni-miltus tā vairāk, lai var samīcīt... pa virsu drusku tomātu mērci, pašus tomātus un daudz siera... bez gaļas... sanāca nu ļooooti garšīgi un diētiski, es vismaz tā ceru!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22610

08/09/2021 12:39
Tu tik, Elžbet, nepārēdies.
Kā mans tētis teiktu, joprojām spiežam uz tomātiem. Kamēr vēl sezona, tomātmaizes ir superīgas. Un, jā, jā, uz baltmaizes.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22610

08/09/2021 12:40
Solaris, iemet to biezpienu saldētavā. Kad uznāks kāre, uzcepsi biezpiena plāceņus.
0 0
08/09/2021 12:46
in, Sole, kad tas tomats, tad nesanak gluzji klasiskais variants... rupjmaize bija, bet man ne visai, vel joprojam esmu savas istas rupmaizes meklejumos-nepatik ne Kjelmenu, ne Lacu..pati nezinu, ko gribu))) 
Beatitiiit, kaa tu mani saproti
.bet maizites bij tikai 2 ... bet, ja uz pusi sagriezj, jau 4))) 
Tu jautaji par Staiceli... ta ir vieta Limbazu rajona, tur  kaut kada necila galjas razotne, to produkciju ne visur var dabut, jo nerazo vairuma, bet es to produkciju jau sen zinu. Vispar ar Matisa tirgu bij, tik nezinu -vai tur kas vel notiek...
0 0
08/09/2021 12:48
vispar jau ir tada biezpienmikla ka Sole raksta, pat platsmaizes var taisit...
0 0
08/09/2021 12:51
ak, jaa..man jau ta spekja manija nav uzradusies no tuksa gaisa)))... spekji esot selens, kas ir ljoti nikjigs uz uzsuksanos, bet spekji sis ir ljoti daudz ar 100% uzsuksanas speju... ta nu izdomaju, nafig, tas tabljetkas rit, ja var baudit spekjmaizites...
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39052

08/09/2021 13:02
es baltmaizi sen vairs neēdu.., ja nu kādu reizīti to Rimi bageti, kas sapildīta ar ķiploksviestu. A tā -Priekules rupjmaize, vai tumšā ciabata...
0 0
08/09/2021 13:20
es  jau ar needu, bet man ka grutniecei-sagribejas un viss)))... es jau daudz ne, bet prasas)
Ciabata jagriez pasjam-a es pa slinku
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24026

08/09/2021 13:37
Griķi ar malto gaļu un kāpostu salatiņiem.Valsts pusdienas. Ne vainas. Šogad ēdināšana vienkāršota - nebūs vairs ne saldie, ne zupas.
0 0
08/09/2021 13:42
man ar darba bij grikji un malta galja, bet zupa gan ir standarts), vakar baigi laba bij-darzenju ar kauseto sieru)
0 0
08/09/2021 14:07
gaileņu mērce (ar plato ē )kartupeļi, mazliet iemarinētas bietes
0 0
23/09/2021 16:57
uzcepās fiksā ābolkūka..biskvīta mīkla (tik olas nav vajadzības kult atsevisķi) ābolu gabaliņi pa vidu..
ņammmma
0 0
27/09/2021 16:50
sitaa kuka laba, es tik nemaku miklu taisit, kur dzeltenums un baltums kopa, man grutibas nesagada atseviskji putot. Parasti gan abolus vai citus sezonas augljus lieku apaksaa, vispiems cukura kartinju-tad abolus, pavasari -rabarberus, velak erkskjogas, rudeni ari plumes.Nu, ko sirds karo! Tagad Riga pastiprinati) var dabut lauku olas), bus ar jauztaisa, tik aboli driz bus noedusies, bet gan jau ko izdomasju)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas