Man te labi cilvēki ķirbi atnesa ... galīgi neesmu tādu lielogu cienītāja, bet tā kā sāka bojāties, tad vajadzēja kaut ko darīt. Sagriezu šķēlēs, apbēru ar visvisādām garšvielām, pārslacīju ar eļļu un cepenē iekšā... nuuuu, es jums teikšu-baigi labi sanāca... pat suns ēda! ķirbis, tas kas Hokaido.
Nevaru un nevaru sadūšoties tām ķirbju sukādēm, kuras Danielsrebuss iesacīja. Vienmēr pietrūkst. Ta laika, ta iekāriena. Bet varētu būt labas. Un ķirbju man daudz.
es par tām ’’ķeskām’’ lasīju, ka vajagot pirtī, kā skrubi izmantot... i veselīgi nejēgā, i āda kā pēc solārija, smuki iekrāsojoties! man tagad ir krietna čupiņa ar sēklām... ārā mest žēl, bet nav ideju, kā varētu tā ātri un nesāpīgi izlobīt.
haaa, tur cukurs daudz)..man bus cidoniju sukades ar steviju
00
12/11/2020 21:50
kas cienā tad jau negrabj saujām daži gabaliņi un viss man viens ķirbis jāpārstradā, nav liels.. laikam taps tradicionālie marinādē..nu tur ari daudz cukura vajag