frīnai-mazus guŗķīšus sagriež ripiņās, 1/2l burciņas apakšā liek mazu lauru lapinu, diļlu kātiņa gabaliņu, 2 smaržīgos pipariņus, kādus 4..5..melnos pipariņus..mazītiņu ķiploku daiviņu, kārto -rindu gurķīšus, sīpoliņu gredzentiņos, nelielu mazu tomātiņu (sagriežu kubiņos, bet tas vairāk smukumam, jo burciņa ļoti smuka izskatās), gurķīši vairumā un noslēgumā... esmu likusi arī paprikas kubiņus... tad 1 1/2tējk uzberu želatīna.
marināde:1l ūdens, 6 karotes cukurs, 2karotes sāls, 2karotes etiķa esence, karstu lej virsū, tad karsē 10-15min(es lieku cepeškrāsnī uz 150 grādiem, aizgriežu, apgāž otrādi līdz atdziest... lieku ledusskapī, lai sastingst, tad pagrabā... uhhh cik gari rakstījās..pirmie no p[agraba pazūd. Starp citu ar šo marinādi gatavoju arī marinētos gurķus... manējiem patīk...