Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 1760

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 79826 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

30/07/2020 20:18
Zemenes jau tirgo pa 5, 20 eiro kg. Tāda cena tiešām par traku, lai pirktu ievārījuma gatavošanai. Labi, ka paguvu toreiz nopirkt, kad bija 2, 80 eiras kg. Anksa tiešām lēti avenes dabūjusi, Rīgā iet 7 eiro kg.
0 0
30/07/2020 20:35
ja tirgu 3.70 bija parastajam janogam, tad jau tev, anksi, ka debesu davana)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

30/07/2020 20:56
kas jums tās par cenām? mums upenes par 1, 50 vēl klāt pieved.
0 0
30/07/2020 21:16
... nu tak apzeltitas tas ogas)))
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6679

30/07/2020 21:29
Esot divu veidu sievietes... tās, kuras vāra zaptes, un tās, kuras vāra ziepes. 
Kad beigšu gurķoties, ielikšu bildi ar rezultātu.
0 0
31/07/2020 16:25
zaptes var tikai samaisīt, vārit nav vajadzibas
šodien tā patik frikadeļu zupa..
un būs jauzcep biezpiena sacepums
0 0
31/07/2020 20:41
kolegje atsutija sms, ka otra diena pec jubilejas, sedejusi, kaifojusi un edusi manu rupjmaizes ruleti... esot ljooooti garsiga. Man jau patik, ka mani paliela, bet ta speciali paldiesus lidz sjim neviens nav sutijis.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

31/07/2020 21:06
Recepte noslēpums?
0 0
31/07/2020 21:15
ta ka taisa klasisko biskvita ruleti, tik miltu vieta man bija izsijata Lacu rupjmaizes rivmaize, bet pildijums jau ta ir improvizacija. Mana gadijuma -mazie iepakojumi-saldais krejums, rikota un ievarijums. To gan variju speciali, jo bija nedaudz rabarberi un zemenes... Man nav tadas ipasjas receptes, viss ko taisu pirmo reizi -vienmer izdodas, tapec otru reizi nemaz nemegjinu atkartot))))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

31/07/2020 21:38
Doma laba par rudzu rīvmaizi. Būs jāpamēģina. Daudzums tāds pats kā miltiem pēc receptes, vai liec vairāk /mazāk?
0 0
31/07/2020 22:13
Principa tads pats-karote uz vienu olu, bet varbut tu savadk taisi, ir ar ta recepte, kur olas kulj-netdalot baltumu no dzeltenuma, bet es atdalu... ka liktu miltus, ta ar rivmaizi-tik izsijat gan vajag...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18236

31/07/2020 22:35
Neatdalot ne vella nesanāk.Nepatika.
0 0
31/07/2020 23:15
neesmu pat megjinajusi, jo jau teoretiski likas, ka varetu man nesanakt. Ir jau, kas jusmo, bet nu es tomer par atdalisjanu.
Tur vienai bij laba kuka, baigi gribas izmegjinat... variti risi, biezpiens, paris karotes kukuruzas milti, olas,   cepamais pulvers vel tur kaut kas, recepti kaut kad noskaidrosu, ... sakuma edu un domaju, tads miksts, pufigs, interesants biskvits... kad saka stastit, ka tur ar risi ir..biezpiens-biju izbrinita, jo nemaz nevareja pateikt... cukurs nebija, jo vinja izmantoja saldo biezpienu pacinjas- saldums tiesji tads ka man patik... Liek klat rozines, vinjai nebija, bet parkaisita bij ar mellenem.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

01/08/2020 07:38
Es tikai ar atdalīšanu mīklu taisu.
0 0
01/08/2020 08:44
sen, sen nav nekads biskvits cepts šis ieintereśēja .Atceros vienu raidijumu kur sena kulināre nekūla olas atseviski tiesa tur profesionala kulmašna olas ar cukuru maisija 40minūtes .Brokastīs šodien auzas ar nevārito aveņu zafti.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

01/08/2020 20:54
Sviesta pupas, kefīrsalāti, karbonāde.
0 0
02/08/2020 14:58
laikam pēdeja auksta zupa šogad, nebija ēsta kopš bija tie +30
bet kaut kāda burka vēl nebija izlietota nu tad jau..
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6679

02/08/2020 15:08
Kāda jēga no vasaras, ja aukstā zupa jātaisa no burkas... jēziņ...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8511

02/08/2020 15:14
Kura burka ir daudz maz jēdzīga? Kādreiz gribu izmēģināt, bet nezinu kuru ņemt.
0 0
02/08/2020 15:20
burka jau no pavasara mētājas..kad vēl nav ne jauno kartupeļu, ne gurķu ..bet auksto zupu gribas..
patiesībā tas ir ari vienīgais brīdis kad tā patiešām gribas
kas tur ko šausmināties vai nav vienalga kas burkā, marinētas bietes vai vesela zupa
p.s.jēga bija tāda ka ļoti garšigs vasaras gurķis tikai pievienots un daudz dilles, kas tiešām IR dilles..
nevis ka agrajā pavasari
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas