Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 1360

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 79777 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)

Tēmas: 0
Ziņas: 23923

06/06/2020 13:36
Tas toč... 😆
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

06/06/2020 14:00
bet man būs mēles... un poļu jaunie kartupeļi!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

06/06/2020 15:32
Da liekás mierá! Karbonádes ilgi stáv mums iekshá un rumpim vajag daudz energijas lai tás piebeigtu. Vairák vajadzétu satraukties par augliem. Tá ká, vico tik iekshá!
Labdien visám jaukajám un jaukajiem.
0 0
06/06/2020 15:33
..neaizrunaa mani... es pec zemenem..adjuuu))
0 0
06/06/2020 16:22
viss izdevās garšīgi un smuki..
0 0
06/06/2020 17:04
un ar tam plumem-kaa?
0 0
06/06/2020 17:11
ideaļno..plūmes pirms tam vajag drusku izmērcēt..
tad tur vēl bija pierivēts kartupelis(vissmalkāka rīve), burkāns un karote kukurūzas cietes tas visu labāk satur kopā
lai smuki var sagriezt..
tam ar olu(vārīta ola sarivēta uz rupjās rīves) burkāns nebija..šai variantā būtu labi varītu burkānu gabaliņus  pa vidu iespraust 
bet šoreiz tik smalki neņēmos..to tad uz  viesībām..
un kāda nozīme ir jaunajai plitij ari jūtams..
pirms tam tik labi neizdevās
0 0
07/06/2020 15:19
aukstā zupa, vakardienas kulinarie eksperimenti, gabaiļiņš mājas tortes, kā vietējā valdība vēlēja darīt uz to Madonas 94.gadu dzimšanas dienu..un ta djau jācer, ka nākošagad uz pusapaļo būs gan dejas, gan visas citas ambrāžas kā parasti un varbūt pat vēl vairāk
0 0
07/06/2020 16:34
pag, vadiba lika pasjiem cept?..ta simboliski?..vai pati cienaja, kaa pie mums Rigaa( )
0 0
07/06/2020 16:40
lika cept pašiem
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

08/06/2020 09:42
spiežu uz pašaudzētajiem salātiem un redīsiem
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 19134

08/06/2020 12:01
No laukiem atvedās tādi milzīgi rabarberkāti..laikam taps uzpūtenis..
0 0
08/06/2020 15:20
Atkal aukstā zupa un mazitiņs kāruma biezpiena saldējums ar mango glazūru tādu ēdu pirmo reizi.. Labs formats😁vismaz 3x mazāks par polu
0 0
09/06/2020 10:47
izvilku klarpas asti un galvu no saldētavas, tapa zivju zupa..
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

09/06/2020 12:26
poļu zemenes..nu jau pēc garšas pavisam labas!
0 0
09/06/2020 12:30
pagaidam grauzju burkanus... idejas kaut kam citam  -nav(
0 0
09/06/2020 12:48
man visādas idejas pa galvu rosās.kaut .kas vēl jāizm;egina lidz to lielo jubiļej
piemēram rupjmaizes groziņi ar biezpiena krēmu un siļķi..
šodien uztapinaju saldo variantu, rupjmaizes groziņi, sablenderēju krēmu(biezpiens, turks un tu4 sviests, stēvija)
gribu saprast cik ātri tas viss savienosies
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38873

09/06/2020 13:14
kas tie par groziņiem? tādus var gatavus nopirkt?
0 0
09/06/2020 14:15
Pirku maksima tur kur visādi suhari un gatavie groziņi šie ir īstas rupjmaizes lāču ražojums, vakar 2 gb nograuzu tāpat😁. Diezgan dārgi gandrīz 3 euriki par 16 mazitiņam formiņām. Skaidrs tas, ka vajag bik vismaz no ārpuses pamērcēt vnk ielaist ūdenī..pirms vai pēc krēma vienalga
0 0
09/06/2020 18:34
ielaist udeni tos grozinjus?... un pec krema?..es kaut ko nesaprotu...
rimi ir pie sausmaizitem..un ta ar saucas, tik tas ir tadas ka mazas bljodinjas-ari rudzu, ar visadam garsjam, bet ir ar bez... bilde uz pakas, ta jau var saprast, es jau busju paku pamazam nograuzusi bez pildijuma)... uzsuc diezgan atri, bet tiesji tad jut to rudzu maizes garsju..

cepta zivs un gurkju, redisu, tomat-salati ar 9%procentigo)... un locinji daudz, driz jau loga gaismu neredzes ka saaugusji... un uz balkona ar)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas