Ielogoties
Reklāma

Pārtika ko lietojam ikdienā! / 920

15/11/2009 10:59 | Diskusija lasīta 47440 reizes
Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Paskatoties to pašu maizi... mati ceļas stāvus, kas tik tur nav piepičkāts. Kādus tik trikus neizveic ražotājs lai apmuļķotu cilvēku... Patreiz nerunāšu par veciem gaļas izstrādājumiem ko uzprišinot pārdo kā svaigu utt.
Kautkā sagribējās parunāt par tādām lietām...
Atbildes (999)
22/03/2011 20:28
Tu gan nejauks. es te tādus gabalus skriešu, bet tad man vēl pie plīts jāstāv! Klau labāk sagaidi mani ar brokastīm, bet nezinu pēc tā skrējiena maz gribēsies ēst
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/03/2011 20:30
mocc - Tu tak attapīga esi - kur Tu tur redzi kaut ko par plīts stāvēšanu un citādām tādām lietām, ka būtu rakstījis... , es runāju par sildīšanu...
0 0
22/03/2011 20:33
Vispār es uz plīts tomēr sildu, bet Tu kur??? Pie tevis pēc skrējiena ir kur nokrist???
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/03/2011 20:35
2x2.2 der?
0 0
22/03/2011 20:37
Der der, vismaz ir vieta kur izvērsies. ceru, ka pie sienas nav jākrīt???
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/03/2011 20:38
pie sienas būs vairāk, bet pie plīts gan nelaidīšu, tikai salātus griezt...
0 0
22/03/2011 20:41
Būs tie apartamenti uz vidu jāpārstumj! Lai es gribētu griezt salātus man vajag labu nazi ;)
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/03/2011 20:44
mocc, viss ir sagatavots - apartamenti, naži, priekšauti un visādas citādas uzpariktes gulēšanai...
0 0
22/03/2011 20:46
gulēšanas uzpariktes šī sadaļa mazliet bailes ievieš. man lūdz mazu spilventiņu+ plānu sedziņu un vietu kur nokrist
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/03/2011 20:47
un kādai temperatūrai jābūt?
0 0
22/03/2011 20:48
nu tā pavēsi... bet pēc cipariem nezinu. Zinu, ka 28 ir stipri par karstu
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/03/2011 20:51
nu pie 28 es jau esmu miris... labi. būs vēsāks - ko brokastīs - vakardienas gaļu, vai ko īpašu?
0 0
22/03/2011 20:54
Kas ir paredzēt īpašajā???? No rīta pārsvarā sanāk tēja ar šokeni
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/03/2011 20:55
forši, beidzot pie riekstiem tiksi...
0 0
22/03/2011 20:57
hmmm pat rieksti spīd
0 0
22/03/2011 21:13
nu re, saaliits gurkjiits sen jau buutu noeests. ... tikmeer shokene kuust, sachokurojas ... un atkal kuust...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

23/03/2011 00:39
Mja, šajā stundā tiešām rieksti jau spīd...
0 0
23/03/2011 11:25
Spīdīgi rieksti, ka tik tur nav kāda ķīmija!
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

23/03/2011 11:51
nav jau nav, kur ta riekstos ķīmija gadīsies .
šodien šoķeni nepirkšu, brokastis atkal viens ēdu...
0 0
23/03/2011 11:53
Tā tak tava nolaidība, ka viens ēdi
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas