Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Paskatoties to pašu maizi... mati ceļas stāvus, kas tik tur nav piepičkāts. Kādus tik trikus neizveic ražotājs lai apmuļķotu cilvēku... Patreiz nerunāšu par veciem gaļas izstrādājumiem ko uzprišinot pārdo kā svaigu utt. Kautkā sagribējās parunāt par tādām lietām...
tātad darījums nesanāca - tā kā uz pelmeņiem neuzaicināji, rieksti ar palika uz vietas... vsjo, šodien pats taisīšu - steiku no brieža teļa filejas... , vot tikai par salātiem jāpadomā kādiem smeķīgiem...
00
18/03/2011 09:44
Vakar cepu renģes... saēdos... !!!!!!!!!
00
18/03/2011 09:53
..ta jau pārpalikumu(ja tāds vispār ir) pārlej ar marinādi, būs ar šodien ko ēst:)))))
00
18/03/2011 09:59
... olitiņ... man tie marinādi nevisaj garšo... atlikumu panemu līdzi.. .gaidu un nevaru sagaidīt, kad ēdīšu!!!
00
18/03/2011 16:10
Svilpi, tad no kā būs steiks??? brieža vai teļa????? /lielās/ pelmeņi bija ļoti garšigi
salātus atk vienkārši uztaisīt no tā, kas ir... brīva improvizācija ek renģes tik bērnībā man ome cepa...
00
18/03/2011 16:22
Un es atceros no bērnības, ka mamma gatavoja debessmannu..! Tagad arī kadreiz gribas!!!
00
18/03/2011 16:23
bet es vaŗu biešu zupu tagad !
00
18/03/2011 16:32
alana vai tad pati nekad neesi debesmmannu gatavojusi ?????