Kāpēc dzīvē ir tā, vari izdarīt simts labus darbu, bet atliek izdarīt tikai vienu sliktu, kā labais aizmirstās? Nav attiecināms uz mani, vienkārši ienāca tāda doma galvā par to padiskutēt.
Labie neaizmirstas, bet sliktais vienmēr durs kā naža asmens..
00
10/08/2014 18:02
Ir vēl nācies dzirdēt, kad ar savu palīdzību nevajadzētu pašam uzbāzties, ja tev to nelūdz, jo var iznākt sliktāk. Tas noteikti ir plaš jēdziens palīdzība...
Nav runa par kļūdīšanos, bet gan par SLIKTA darīšanu... tiem ir liela atšķirība... ... un vispār filozofējot gribas teikt labs un slikts ir pretstati, bet savā ziņā stipri abstrakti jēdzieni... Kas vienam liekas labs- citam varbūt ir stulbums... kas otram ir slikts - kādam trešajam - tikai normāli...
Nu ar to palīdzēšanu gan ir kā ir... Šeit ir nācies bieži dzirdēt - ja prasīs - palīdzēsim... Un tā arī ir novērots... ja kāds lūdz pēc palīdzības... neviens neatsaka... Tikai ir viena atšķirība... cilvēki cenšas VISPIRMS tikt galā paši...
Ja negribi ļaunu, tad nedari labu... Savā veidā arī tā varētu daudzas lietas pasniegt.
00
10/08/2014 18:50
kāpēc ta ir- tas nav izskaidrojams, bet ta tiešam ir. piemēram darbā- strāda godīgi un labi- viss klusu. atliek reizi kaut ko ne tā- lielais zvans garantēts... vai uz ceļa- brauc simts reižu godīgi pa ceļu- neviens nepaslavēs. vienu vienīgu reizīti aizraujies un pārsniedz ātrumu- noteikti uzradīsies policija un noštāpēs.
00
10/08/2014 18:54
..ja negribi ļaunu, tad nedari labu???... tas nu gan galīgi garām! Man labāk patīk teiciens, ka dots devējam atdodas..un labie darbi tomēr nepaliek nenovērtēti
cilvēki ne visi vienādi. daži labo atcerās, citi slikto. pēc ilgāka laika atkal savādāk.
00
10/08/2014 20:20
Nav tā. Kad izvēle PAR un PRET... tiek svērts un vērtēts. Ja viens sliktais darbs ir spējīgs izdzēst atmiņas par visu labo... diezkas īpašs tajās attiecībās nav bijis.
00
10/08/2014 20:23
leduszieds7-nav runa par attiecībām, bet par visām lietām visumā...
00
10/08/2014 20:29
annika5-ja reiz dodam nesautīgi, tad pat doma nevar būt, vai mums tas tiks atlīdzināts.
00
10/08/2014 20:30
katram jādara darbi, ko uzskata par labu esam-ja kaimiņš smēķē un dzer, lamājas-vai man to vajag, vai man tā jādara
00
10/08/2014 20:35
fanelopsis -Kas vienam labs, tas otram var kaitēt.
00
10/08/2014 20:42
..sliktie darbi ir dažādi... Ir slikti nepaņemt savā maššinā samirkušu stopotāju... Un ir slikti pamest mirstošu draugu... (utt) Vai varam salīdzināt? J a uzsāki diskusiju... tad iedod nedaudz tuvāku info.. šādā interpretācijā grūti saprast par ko vēlies runāt.
00
10/08/2014 20:44
... un samirkušais stopotājs tev pēc tam ar bomi pa pieri un atņem maciņu )))
00
10/08/2014 21:04
kapēc muļķibas iemācās bērni ātrāk kā labās lietas?