par ekopārtiku (ekodārzeņiem/augļiem/ogām) runājot, anekdode, bet tajā pašā laikā īstenība:
ja pirmējie, kas lielražotāji, mēslo, smidzina utt pa dienu,
tad otrējie, kas ekoražotāji, to pašu dara pa nakti
atliek vien pašiem pacelt vienu vietu un savā dārziņā parosīties (protams, ja tas ķīmiskais lietus neuzlīst, jo viss jau savstarpēji saistīts), vai arī samierināties ar domu, ka ēdam mūslaikiem atbilstošu pārtiku, protams, ar prātu izvērtējot, vai tas produkts ir tiešām tas, kas man šobrīd vajadzīgs, varbūt varu to aizstāt ar kout ko ne tik izdzītu
starp citu, lai radītu nākošajām paaudzēm dzīvotspējīgus un konkurētspējīgus pēcnācējus, daļēji jāpieradina savs organisms pie šobrīd esošajām indēm
nedaudz pārdomām,
zivs diētisks produkts/ cik diētisks, ja audzis piesārņotajos ūdeņos vai uzaudzis dīķos ar mākslīgu barošanu?
klijas veselīgas/cik veselīgas, ja zinām kā graudaugus plantācijās audzē?
piena produkti, vēl labāk lauku, ja no onkuļa, kas pieved pagalmā pirkti/ vai piens vairs ir labs un veselīgs produkts, ja pat onkuļa mazsaimniecībā, kur 5..10 govis, tās tiek barotas ar māklslīgām granulām utt?
0
0