Hm... Nezināju, ka esmu ārzemnieks. Surprise (!)...
Pilnībā pievienojos Marīnam!!!
00
15/05/2012 17:11
Opi, davai, dibinām vietējo ārzemnieku klubu/interešu kopu!
Ak, Lauvene... Vai pašai aizmirsies, ka anketa citu variantu nepiedāvā, kā vien "es meklēju", -- dēļ tik attapīgām ka Jūs, Versija un Jana uz jautājumu par "meklējumu" mērķi atbildēju "tikai sarakste" -> Interesantāk ir neko nemeklēt, -- pietiek sašķirot tās, kas pašas atnāk.
nesaprotu > Eirozona (es atvainojos) jautā: " kāpēc Latvijas vīrieši meklē tikai jaunas sievietes?", bet virsrakstā pavisam cita (manuprāt) aritmētika - 10 gadi. Vai, ja partneriem gadu starpība 10 (uz pareizo pusi ), tiek uzskatīts, ka vecais āzis meklējis (un atradis) jaunu (resp. savam vecumam "nepiemērotu") dāmu?
Man jau gribas uzdot pretēju jautājumu diskusijas pieteikumam- kāpēc jauni vīrieši sākuši pievērsties vecākām sievietēm?Man jau liekas, ka visnormālākās attiecības ir ar vienaudžiem vai + - 10 gadi pats augstākais..
... kaut gan 60 gadīgais diez vai gribēs 60 gadīgu sievieti, pietiek jau, ka pats ir vecs, priekš kam otru vecu blakus, tad jau par slimībām vien būs ko runāt?
Man iešāvās prātā Emīls ar saviem nedarbiem un kalpones prātojums... ja sievietei ir 25, bet vīrietim 50, tad viņš ir divreiz vecāks un tad, kad viņai būs 50, tam vīrietim tak būs jau 100!
00
15/05/2012 22:53
visnormalakās attiecības ir starp sev līdzvertīgiem..!!!
dyna, Tev iešāvās prātā Emīls ar nedarbiem un kalpones prātojums... ja sievietei ir 25, bet vīrietim 50, tad viņš ir divreiz vecāks un tad, kad viņai būs 50, tam vīrietim tak būs jau 100, bet man draudzenes meitai to nācās skaidrot uz mūsu piemēra! satan - Es vispār neko nemeklēju. es arī darbu vairs nemeklēju - ja nebūs, labi - ja būs, vēl labāk!
00
16/05/2012 07:57
Viss ir normāli, ja abiem ir labi...
00
16/05/2012 08:47
Cik cilvēku, tik gadījumu. Un nekad jau Tu nevari būt izmēģinājis visus, lai taisītu tādus vispārinošus secinājumus.
Jā, vāvuļojam, vāvuļojam... BET viens savos 25 gados jau ir opis(pēc rakstura, uzvedības-būtības), bet cits opis, savoas 50-60 gados ir sprigans un draisks un jaunības pilns... Katram savs!!!
00
16/05/2012 09:37
būtiba ne butiba bet veca miesa ir veca un jauna ir jauna.. šitas "butibas" patik uzsvērt... opjiem