Ielogoties
Reklāma

10 gadi / 100

15/05/2012 08:48 | Diskusija lasīta 6601 reizes
Kāpēc Latvijas vīrieši meklē tikai jaunas sievietes, bet ārzemnieki skatās pēc vienaudzēm? Es šeit nerunāju par alfonsiem...
Atbildes (139)
1...345 67
19/05/2012 12:12
Latvju baalelinji, bik gudraaki par aarzemniekiem..! :)
Jaunaakaam, vieglaak sakarinaat makaronus ausiis.., ... vienaudzes jau gudraakas, ..ietur dieetas un makaronus nelieto..:)DDDD... un tur jau cita dziives pieredze, ..jaapiedaavaa kas nopietnaaks, ne makaroni..:)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 40

19/05/2012 13:47
spare1- pateica vislabāk..., un neatkarīgi no vecuma, dzimuma ... tas par tām pauzēm :)
0 0
19/05/2012 15:11
piekrītu mokai-
visi vīrieši ir cūkas. tik tiešām. tikai viņi, maites uzrada tās nokompleksotās...
un šitā cūcība sākas jau bērnudārzā, kur ierodas nepareizi audzināti zēnu un nepietiekami sagatavotas skarbajai dzīvei meitenes...
0 0
19/05/2012 15:22
Merkur, neesmu pārliecināts, ka dzives pieredzes mums līdzīgas, kur nu vēļ vienadas, BET = vismaz par 80 -- 85% piekrītu meiteņu kompleksu ražošanas un izplatīšanas iemeslos. Visā bērnībā un pusaudžu, un skolnieku, pat studentu, gados meitenēm apkārt ir vecāku sieviešu -- bieži vien nīgri babeniski -- kolektīvi: bernudarzu audzinatājas, auklītes, pavāres, sētnieces, skolotājas un viņu dāmdzimuma radinieces ar savām baumām, klačām u.c. verbālo bezpreģelu, kas rada meitēniem un skuķiem, kam vājāka psihonoturība, attiecigos kompleksus tieši ar babisko, mietpilsonisko muldēsanu par lupatām, pumpam tur vai te, acīm ka mātei vai neattapību ka dzērajam tēvam... bla-bla... Tikko Krievijas medijos ar sejiniešu tulkojumiem bja skandāls: attiecīgas skolotājas audzinātajas novedusas teicamnieci padsmitnieci tiktal, ka no 15 m augsta tilta nolekusi -- pašnāvības mēģinājums izdevies.

Vairākas reizes dzīvē nācies sastapt interesantas -- sakarīgu sieviešu -- personības, kam esmu tieši noprasījis: vai nu tev vairāki brāļi, ar kuriem kopā augusi, vai citi labi vīriešu dzimtes radi loterija vinnēti? Gandrīz visas ta uzrunatas atbildēja apstiprinoši.

Piekrītu Merkuram: ja vīrietim/puisim meitene/dāma interesi neizraisa, viņš klusi iet vai skatās tālāk, vai, ne vienmēr prasmīgi, vismaz censas no netīkamas būtnes izvairities, nevis mazjēdzīgi karot par interesējošu teritoriju/objektu.

0 0
19/05/2012 15:36
jacexs | 19.05.2012. - 15:11:57
Visi vīrieši ir cūkas, bet lopiņi arī ir jāmīl... :D
0 0
19/05/2012 15:49
eironna, kāpēc TIKAI JAUNAS? Patiesībā mēs visi(es domāju cilvēkus vspb.)esam jauni.Ja ne ārēji, tad iekšēji noteikti... Un ja esam iekš optimistiem, tad viennozīmīgi-mūžam jauni... Un vai tad vecumam, tā pat kā izmēram ir nozīme? Man domāt ka nēēe...
0 0
19/05/2012 16:08
Man jau šķiet, ka jauniem vīriešiem jādomā pirmkārt par karjeru, ģimeni un bērnu izglītību, nevis pieredzes gūšanu ar vecām tantēm. Bet ja abiem labi, tad lai tā arī paliek.
0 0
19/05/2012 16:13
ube
man jau ar jaunaki ir bijuši nu drusku agrāk..bet es nedomaju, ka šiem ar galvu viss kārtibā
ja jau gribas tādu vecu tanti
ne nu var jau ari GADITIES...
bet ja to izvirza kā mērķi... sorry..
0 0
19/05/2012 21:27
Manām oponentēm... ja jaunam vīrietim ir visi "navaroti", kā arī tas, kas vecākim vairs nav( laikm dullums domāts vai kas līdzīgs ), tad motīvs - meklēt vecāku sievieti, lai pieredzi apgūtu ir drusku apšaubāms.
Te gan jāprecizē - es par jauniem uzskatu šai kontekstā 32-37 gadīgus, un vecus - 53 - 59.
Neapgalvošu, ka augšminētās īpašības piemīt VISIEM manu vecumu grupu vīriem, tomēr motivācija ir visupirmais jautājums - KĀPĒC>>>>>>>>>>>& gt;>
0 0
19/05/2012 22:27
Motivācija "kāpēc" tikpat nepārprotama arī sievietei kopā ar veci. Naudas dēļ. I usjo Ja tas ir pieņemami... es jau neko...
0 0
19/05/2012 22:30
Bet, ja nopietni, nekad neviens tiem diviem pa vidu neielīdīs un no malas nesapratīs- kas viņus gadiem kopā tur. Var tikai spriedelēt, minēt, aprunāt un skaust.
0 0
19/05/2012 22:34
Versij, nesaki, lūdzu, motivācija, -- te ir jāsaka "klikšķis!" un jāklusē par to, ka klikšķis ir vienīgi tai veča makā. Un, ja paralēli tas vecis tāpat pērk vēl pārīti, kreņķis tikai viens: lai vecis "klikšķu" priekš pašas pietiktu...
0 0
19/05/2012 22:56
Motīvs- apgūt pieredzi varētu būt aktuāls divdesmitgadīgam zeņķim varbūt. Bet 35- 40 gadīgam vīrietim, ja tas vēl ir aktuāli, tad tur tiešām kaut kas pavisam nav riktīgi Un nevis drusku vien apšaubāmi.

Ir daudzkārt dzirdēts viedoklis, kāpēc četrdesmitgadīgs vīrietis izvēlas sievieti par sevi vecāku. Ja viņš ko meklē, tad meklē to, kā pietrūkst- mīļumu, maigumu, uzmanību, tuvību. Un nevis meklē jaunas un liekas problēmas. Tāda trīsdesmitpiecgadīga vientule savukārt ir tikai staigājoša problēma, kura kā pomešannaja uz precēšanos, uz to, kā kādam uzgrūst uzturēt savus cita vīrieša pusauga bērnus, kura darīs visu, lai tik atkal paliktu stāvoklī, lai nogrābtu to vīrieti, lai pievāktu sev un lai sačakarētu viņam dzīvi. Piecdesmitgadīgās pašpārliecināti, rāmi un mierīgi izbauda dzīvi.
0 0
19/05/2012 23:13
Versija... A vot šis secinājums par -- es gan teiktu: tām, kam > 40 -- 50-gadnieču mierīgo dzīves baudīšanu, nevis upuru izvēli un nomedīšanu par jebkuru cenu... vot šis gan labi i domats, i pateikts!
0 0

Tēmas: 27
Ziņas: 3749

20/05/2012 00:02
Ne tak ar pases datiem viens otru noliek slīpi, bet gan ar patikšanu gan.
0 0
20/05/2012 23:26
Aplūkosim vīrieti ap 59.
Klikšķi, klakšķi jeb motivācija ir vismaz no vīriešu puses diezgan labi saprotama. VISI" navaroti " funkcionē, bet jaunu partneri vēlas.
Kādas ir alternatīvas?
Vienaudzes - Latvijā reti sastopamas, kas saglabājušas gan fizisko, gan emocionālo kondīciju, un ir adekvātas partneres. Žēl, bet tas ir diezgan labi redzams apskatot tautveidīgus saitus, un painteresējoties par koeficientu augums/svars lielumu ar korekciju standartpiemelošanas apmērā...
Skuķi - no 16 līdz 29 - stulbuma kalngals ar tādām ielaisties, jo VERSIJAS motivācijas vērtējums - nauda, ir acīmredzams.
Jaunuves - 30 - 35, tur motivācija skaidra - ģimene, bērni, vīrs - tieši tādā secībā... saprātīgs vīrietis jaunus bērnus vairs netaisīs, bet iegādātos caur laulību nez vai stipri gribēs.
Brīvzemnieces ( freelanders) - kam vaislas spēja niecīga, bet viss cits saglabājies kondīcijā, tātad ap 45+.
Te nu nonākam pie atrisinājuma 10 - 15 gadus jaunākas sievietes vīriešiem pie 60 ir vislabākais loģiskais risinājums...
0 0
21/05/2012 08:02
Spare1, -- ļoti cienījama loģika un tikpat precīzi vērojumi.
0 0
21/05/2012 08:24
... man patika-kam vaislas spēja niecīga
spare1 ginekologs vai???...
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

21/05/2012 08:35
jana0123 ... man patika-kam vaislas spēja niecīga
spare1 ginekologs vai???...
neiebraucu?
0 0
21/05/2012 08:36
Jana, kas tur slikts, ja Spare1 būtu ginekologs?! ... Kaut gan, spriežot pēc vēļ neaizmirstiem tekstiem, medicīnai stipri tuvs profesionālis, -- un arī tas nav nekas nosodāms.
0 0
1...345 67
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas