Ielogoties
Reklāma

ko un kā mes uztveram

10/11/2011 12:12 | Diskusija lasīta 3971 reizes
reiz kāda gudra saimniece teica, ka 3 vārīs zupu pēc vienas receptes un katram sanāks citādāk.
ir dzīves situācijas it kā vienāda, bet reakcija ... ?
vai tas atkarīgs no audzināšānas, pieredzes, vai intelekta?
Atbildes (62)
1234

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

10/11/2011 12:13
no uguns stipruma un buramvārdiem...
0 0
10/11/2011 12:14
NO garshas izjuutas.
0 0
10/11/2011 12:22
no secības... un kādā prātā to zufff vār...


Es tik zinu vienu, ka es nemāk uzcept tik pat labas panķenes kā man ome cepa... viss taspats, bet beigās ir citādi... tātad kautkāds knifs tur bijis...
0 0
10/11/2011 12:23
Mocca..tas no pannas atkarājas...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 188

10/11/2011 12:23
Tas, kāpēc vienu un to pašu skaidrojam vai saprotam mazliet savādāk, ir atkarīgs gan no zināšanu bagāžas, gan no pieredzes, uztveres asuma vai gausuma, arī no humora izjūtas esamības vai neesamības, man domāt, ka arī temperamentam ir kāda nozīme, arī tam, kāds ir mūsu personīgais skatījums uz konkrēto lietu.
Vai ietekmē arī intelekts - nopietna ģēla, vai tik nevajag pieaicināt kompetentu konsultantu :):):)
0 0
10/11/2011 12:25
Solaris no tās pannas nekas neatkarājās... :P Tu tak nedomāj, ka pankūk virss to pann plivinās :)))))

Bērnībā tak nebij dižas pannas ar visādiem tur klājumiem un tā... zinu, ka bij tāda melna panna, bet cepās super puper...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 188

10/11/2011 12:25
Bet ja par ķēķa lietām - tad man pašai nekad nekas nesanāk tieši tāds pats, kā iepriekšējā reizē. Ciest nevaru atkārtošanos, man patīk eksperimentēt!
0 0
10/11/2011 12:26
temperamnts ir vairak gēnos, un ja tos genus iestada ne tempramentam atbilstošos platuma grādos...
0 0
10/11/2011 12:26
mocca | 10.11.2011. - 12:25:25
solaris | 10.11.2011. - 12:23:38
0 0
10/11/2011 12:27
Mocca..un tā vecā melnā panna bija super!!..neko labāku nevar vēlēties..visi tefloni-otdihajut!!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 188

10/11/2011 12:28
Kā tad - tāpēc nevajag mums te viesstrādniekus no Āfrikas vai Āzijas puses
0 0
10/11/2011 12:28
Riktīgas pankūkas un vēršacis var izcept tikai uz malkas plīts un čuguna pannas!!
0 0
10/11/2011 12:31
man ir panna kurai ir 47 gadi.. nemuldu nemaz.. pankūkas katram kurs cep uz tas sanak vienada leiluma a garšo savadak, kaut ari mikla no vienas bļodas..
0 0
10/11/2011 12:46
nu nezin tai pannai daudz tauku vajadzeja...
man jau vispar labak patik kad kads citc kaut ko uzcep...
nekas pasai nav jadara... tad tiešam labak garšo..
varbut no tā atkarājas
0 0
10/11/2011 12:48
anksunnamuna | 10.11.2011. - 12:46:55
es ta i neizpratu, no tā cepēja karajs? vai no kurienes?
0 0
10/11/2011 12:48
Anks, ja cep bez taukiem, tad nesanāk tā kraukšķīgā maliņa..sūc ar visām kalorijām, bet tā tomēr garšīgāk!!
0 0
10/11/2011 12:51
a man taisni patik, ka tā blinja tāda staipiga..bez krauškiem..
redz dažādas gaumes..
un manejie ar vienmer gaida, ka panukukas cepši tieši es..
jo šiem tā nesnāk...
0 0
10/11/2011 12:53
es, kad biju sīka apgrauzu tieši tās maliņas..visām pankūkām..un tad atkal dabūju pa d...
0 0
10/11/2011 12:55
Nebija gan tās panķernes taukainas...

vispār es ar necep taukainās... jo tās neviens neēd...
0 0
10/11/2011 13:03
Es drusku iejaukšos jūsu kulinārajā diskusijā Ja vairāki mākslinieki gleznos vienu un to pašu ainavu, tik un tā katram sanāks citādāk, ja vairāki tulkotāji tulkos vienu un to pašu tekstu, atkal būs nianses, tātad jebkuru tekstu, rakstītu vai mutiski izteiktu mēs uztveram savādāk, proti, tā kā gribam to uztvert. No kā tas ir atkarīgs, nezinu. Piemēram, tik ārkārtīgi pozitīvi domājošā Saule, nez kapēc manus, Soles un vēl dažu diskutētāju tekstus, nemaz neuztver pozitīvi Kaut kāds paradoksiņš sanāk, ne?
0 0
1234
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas