tik-tak ... nepatīk, ja ... ... pārtrauc kādu, kurš runā, stāsta, iespraucas ar savu vervelēšanu. iesaki man, bez valsts eksāmena
zinātniskajā komūnismā inženierim - ļepezdonšķikam klausīties pamatskolas un vidusskolas kursu elektrībā, ja kāds man to provē pasniegt?
besī tāda īpašiba, ka sabiedriskajā transportā baksta man pakaļā zumpīti - es tad parasti parādu savu un ja nesaprot, paskaidroju: "man savs lietussargs, pats varu sev pakaļā iebāzt, ja man rodas tāda vēlme!"
besī tāda īpašiba, ka pilsoņi cenšas sabiedriskajā transportā iekāpt, pirms izkāpuši tie, kas vēlas izkāpt. ja labā garīgajā, apštopēju - ja citādi neizdodas, ar rupju fizisku spēku un noturu runu pa tēmu - pašiem izdevīgāk atļaut vispirms izkāpt izkāpt gribošajiem.
besī tāda īpašiba, ka pilsoņi sabiedriskā transporta vadītāji piedod elektrību, pirms visi sakāpuši. rauju nost stangu.
besī tāda īpašiba, ka saka man: "parunāsim par mūsu attiecībām!"!
besī tāda īpašiba, ka māca dzīvot, kaut pats nemāk.
besī tāda īpašiba, ka ska: "es jau nezinu, bet man liekas, ka... " - cenšos pārtraukt aiz vārda "
nezinu" ar tekstu "
nu tad nemuldi!".
un zaglība, utainība, gnīdiskums, uzastniecība, bez jebkāda iemēsla smalku ļaužu mētāšana, mietpilsoniskums, losims un bremzei būšana.