Ielogoties
Reklāma

10 īpašības, no kurām izvairīties apkārtējos un tuvajos? / 60

11/07/2010 15:30 | Diskusija lasīta 6749 reizes
10 īpašības, kuras vīrieši neciešot sievietēs:

1. manipulācija ar seksu
2.citu sieviešu kritika: var beigties ar vīrieša pāreju pie kritizētās družkas.
3. atzinības ubagošana
4. akmens seja/neizdibināmība
5. nespēja formulēt savas vēlmes
6.mūžigā šaubīšanās
7. tieksme ielauzties privātajā telpā: maki, mobilie telefoni, datori utml.
8. pārmēriga emocionalitāte, ziloņu pūšana no mušām
9. šopings, kaislība uz iepirkšanos
10. pārspīlēts skaļums: vajadzīgs kompleksainiem cilvēkiem

Kā jau masveida aptauju rezultos, arī te ir pārspīlējumi. Vairākas no šīm īpašībām atrodamas arī vīriešos.

No kurām īpašībām jūsu apkārtējos un tuvajos vērts izvairīties? Neatkarīgi no dzimuma.

Atbildes (130)
11/07/2010 23:33
Man sanak mazāk to īpašību! 1.neciešu nodevību. 2.neciešu mantkārību. 3.neciesu melus.

Lotar,pārāk nodrāsts sarakts - domājams,ka šīs lietas nepatīk nevienam. Šeit runa par krietni specifiskākām lietām.
Bet runājot par tēmas pieteikumā izklāstīto sarakstu,tad no sevis varu teikt,ka viss tas ir pieciešams,jo vairāk vai mazāk pārejošs t.i. te uzplaiksnī,te atkal nav,vajag tikai pagaidīt
0 0
12/07/2010 00:22
Ok.
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7492

12/07/2010 01:08
pārāk virspusējs , Marīn, Tev tas uzskaitījums :)) Baidos , ka pilnu komplektu vienuviet būs grūti atrast :))
0 0
12/07/2010 01:10
Genis, šis saraksts taču nav disertācijas tēma, bet gan putu ģeneratōrs mazā purviņā... :))
0 0
12/07/2010 01:15
Nelasīju diskusiju, tikai pieteikumu,bet šīs te 10 īpašības šķiet tādas visnekaitīgākās, nezinu, vai tās ir problēma. Ja nu vienīgi pieminētā pirmā īpašība, bet tur jau problēma ir kaut kur citur, ja sievietei pašai pietiekami negribās.
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

12/07/2010 02:25
tik-tak ... nepatīk, ja ... ... pārtrauc kādu, kurš runā, stāsta, iespraucas ar savu vervelēšanu.
iesaki man, bez valsts eksāmena zinātniskajā komūnismā inženierim - ļepezdonšķikam klausīties pamatskolas un vidusskolas kursu elektrībā, ja kāds man to provē pasniegt?
besī tāda īpašiba, ka sabiedriskajā transportā baksta man pakaļā zumpīti - es tad parasti parādu savu un ja nesaprot, paskaidroju: "man savs lietussargs, pats varu sev pakaļā iebāzt, ja man rodas tāda vēlme!"
besī tāda īpašiba, ka pilsoņi cenšas sabiedriskajā transportā iekāpt, pirms izkāpuši tie, kas vēlas izkāpt. ja labā garīgajā, apštopēju - ja citādi neizdodas, ar rupju fizisku spēku un noturu runu pa tēmu - pašiem izdevīgāk atļaut vispirms izkāpt izkāpt gribošajiem.
besī tāda īpašiba, ka pilsoņi sabiedriskā transporta vadītāji piedod elektrību, pirms visi sakāpuši. rauju nost stangu.
besī tāda īpašiba, ka saka man: "parunāsim par mūsu attiecībām!"!
besī tāda īpašiba, ka māca dzīvot, kaut pats nemāk.
besī tāda īpašiba, ka ska: "es jau nezinu, bet man liekas, ka... " - cenšos pārtraukt aiz vārda "nezinu" ar tekstu "nu tad nemuldi!".
un zaglība, utainība, gnīdiskums, uzastniecība, bez jebkāda iemēsla smalku ļaužu mētāšana, mietpilsoniskums, losims un bremzei būšana.
0 0
12/07/2010 09:37
Taida! Jā, paštaisnuma sarakstā noteikti pietrūka: pret tiem samodur-iem/pašdūrītēm nekāda argumentācija, pat veseli konsīliji nelīdz, -- palīdz vai nu klusi gudri atkāpšanās vai tādu aktī-Vistu izmārrutkošana no kontaktpersōnu listes.

Harald! Miepilsoniskumu ārstēt grūti, arī no mietpilsoņiem un puļķpilsonēm iespējams pašdistancēties, bremzes būšanu var sev labvēlīgi ietekmēt, bremzes pieregulējot -- kaut vai ar informēšanu un pašizglītošanās piedāvājumu...
0 0
12/07/2010 22:20
Paštaisnums- normāla šī gadsimta īpašība.

Ja izplatītājs visu dienu klārē cilvēkiem pilnīgu sviestu, turklāt, labāks darbinieks to dara pārliecinošāk. Piemēram- Dominā blakus saldumu kioskam, pret Prismu, nu ,apmēram tur, meitenes reklamē un tirgo visādus ādas , nagu utt. kopšanas līdzekļus, caurām dienām rādot abrazīva materiāla nagu pulējamo, un iestāstot, patiešām citām sievietēm iestāstot, ka tas NAV pulējamais (!!!!), bet, kas tur cits. Tās meitenes normālai dzīvei vairs neder- pārāk labi iemācījušās melot, un visās lietās būs pašpārliecinātas un paštaisnas.

Paštaisnumu māca tajos visos "personības attīstības", "pilnveidošanas" kursos.
0 0
12/07/2010 22:27
1. pļāpību (in dženeral un, īpaši, tukšajā režīmā)
3. liekvārdību
4. nejēdzīgu plātīšanos
5. vipendronus
0 0
12/07/2010 22:56
Zivuci, kā Tu formulētu vipendronus? Tavā definīcijā/formulējumā?
0 0
12/07/2010 23:06
zem 2.,8.,9.,10. punkta parakstos pavisam noteikti
0 0
12/07/2010 23:10
Kā var izvairīties no cita cilvēka īpašībām? Vai nu jāizvairās no cilvēka vispār, vai jāpieņem viņš tāds, kāds nu ir. Man, piemēram, nepiemīt neviena no uzskaitītajām īpašībām, ja nu vienīgi šopings , ko es gan ne par ko sliktu neuzskatu. Kāda kuram daļa, ko es par savu naudu pērku?
0 0
12/07/2010 23:17
tā šopingošana mēdz būt dažāda,ir arī tā-padzirdot,ka veikalā, piemēram PLAZA , notiks nakts izpārdošana,tiek ņemta darbā brīvdiena,lai visu nakti varētu pavadīt veikalā
0 0
12/07/2010 23:23
Es darbā pat gribēdama nevaru brīvdienu paņemt Bet, ja man nebūtu darba diena un tiešām kaut kas konkrēts būtu vajadzīgs, kāpēc gan neizmantot šādu iespēju?
0 0
12/07/2010 23:30
Pieļauju ,ka kāds varētu iepirkšanās priekiem veltīt pat nakti...
Tā kā man žēl iepirkšanās dēļ patērētais laiks,nakti šai nepatīkamai nodarbei pavisam noteikti neziedotu.
0 0
12/07/2010 23:33
Vai, tik sen nebiju šo tekstu dzirdējis, ka sāka jau pietrūkt..

"Man, piemēram, nepiemīt neviena ... "

Domāju, kur gan pazudis šis vienmēr tik perfektais un pareizais cilvēciņš? Re, atkal ir klāt...
0 0
12/07/2010 23:34
biji sailgojies?
0 0
12/07/2010 23:36
viuks... tad tu esi tas vilks
0 0
12/07/2010 23:36
aga..
0 0
12/07/2010 23:46
Viuks, es neesmu cilvēciņš, starp citu, bet SIEVIETE. Un es strādāju, tāpēc nevaru Tev par prieku šeit tik bieži atrasties Un man nepiemīt neviena no nosauktajām īpašībām, dažas citas man tomēr piemīt
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas