Mēs dažreiz cepenē cepam.Sanāk kā tādas mazas picas. Biežāk tosterī, bet mūsu vecais, labais tosteris nosvila.Tagad ir cits, bet šitas ir baigais nāpslis.Tāds plakani saspiedošs.Vecajā sanāca pufīgas, ar visu ko sap8ldītas dubultmaizes.Tagad sapildītais un maize tā tiek saspiesta, ka ne tur skata, ne vairs garšas.Nezi, kur var dabūt īstu, tuklu tosteri 🤔😀
Šķaidās ar naudu kā nelabie.https://nra.lv/tautaruna/nebusanas/470622-foto-demonte-150-tukstosus-vertu-vides-ojektu-kas-ridziniekus-un-viesus-prieceja-vien-dazus-menesus.htm
Labrencio)))) nu tas tak tikai tāds sikums)) un kuru tas uztrauc, ja valstī beidzot viss ir kārtibā.. Paklausijos vakar Domburu... un cik tur tik nav darbinieki tai glaunajā projektā... un aldziņas... un neviens ne par ko netbild... un viss ir dziļā purvā.. Mūsu mājā karstmaizes visbiežāk cep cepenē... tā visiem garšo vislabāk. Man šodien darbā pat gribas logu turēt vaļā, cik kabinetā silti..
Karstmaizes 195 grādos 6 min. Visādas saldētas pankūkas var uzcept, desiņas, cīsiņus, olas var ielikt un iznāk vārītas olas. var ātri uzsildīt kotletes, karbonādes.
Labrencio, saldēto bulciņu sastāvu palasi..silti iesaku..es saprotu, ka pērkot saldētos pusfabrikātus ietaupās laiks gatavošanai..iemet tajā gaisa friterī un gatavs..bet tam ir tālejošas sekas..negribu izplūst pamatojumos.. un tīri tikai mans viedoklis-.esmu UK dažus pusfabrikātus pamēģinājusi tieši tāpēc, ka gribas ēst, vakars vēls un negribas pie plīts stāvēt-bezgaršīgs ēdiens