Ielogoties
Reklāma

Labrīt... !!! / 3720

20/06/2009 07:37 | Diskusija lasīta 595322 reizes
Šeit labrītosimies un dzersim kafiju jau bez citaszuzes... !!!
Atbildes (21455)
09/01/2010 10:32
labrīt,jāķeras pie brokastu tējas.pa TV Glābējkomanda Cepums.
0 0
09/01/2010 10:38
Sastāvdaļas receptei "Groks":
1.100g upeņu sulas
2.50g balzama
3.1 krustnagliņa
4.kardamons, kanēļa miziņacitrona šķēlīte
"Groks" pagatavošana: 10 min.
Upeņu sulu ielej katliņā, pievieno balzamu, kardamonu, kanēļa miziņu, krustnagliņu un visu uzsilda. Lej krūzē un ieliek citrona šķēlīti.
0 0
09/01/2010 10:40
Cik garshiigi!!!!   
0 0
09/01/2010 10:42
afanana- tu to -no galvas ,vai norakstiiji?
0 0
09/01/2010 10:49
   Nošpikoju... ,bet varētu būt laps...    
0 0
09/01/2010 10:53
Ja es būtu zinājis, ka ūdens ir tik garšīgs, vakar neko citu nebūtu dzēris
0 0
09/01/2010 10:56
"Kafijas groks":
1.kafija
2.cukurs
3.kanēlis
4.¼ glāzes ruma
5.saldais krējums
"Kafijas groks" pagatavošana:
Uzvāra stipru dabisko kafiju, ja ir vajadzība pieliek cukuru pēc garšas. Glāzē ieber nedaudz kanēli, virsū lej ¼ glāzes ruma.Tad uzlej karsto kafiju, pieliek saputotu krējumu.
0 0
09/01/2010 11:01
labrīt... vakar nopirku ābolu-persiku sulu, naktī murgi uznāca- tā reāli nosapņoju, ka es šo izdzeru... no, rīta tā bailīgi vilku uz ledusškap pusi... ar domu... ir vai nav... jes-IR   
0 0
09/01/2010 11:01
... vispār , labrīt!   
0 0
09/01/2010 11:14
Sastāvdaļas receptei "Ābolu pīrāga kokteilis":
1.ābolu sula
2.paciņa kanēļa
3.degvīns
"Ābolu pīrāga kokteilis" pagatavošana:
Glāzē sajauc 50:50 ābolu sulu ar degvīnu (nevajadzētu īpaši pārcensties). Tam pārkaisa kanēli. Un tad rauj visu laukā. Ticiet man, garša daudz neatšķiras no ābola pīrāga. Brīdinu, pārlieka alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai. Bet ir vērts nogaršot!
0 0
09/01/2010 11:17
... af, brauc uz darbu... žigli... nemaitā tautu... brīdinu, ka pēc šitām receptēm , tik alkohols vien prasās...    
0 0
09/01/2010 11:23
   Līdz 12-tiem vēl ir laiks sajaukt...
... Sastāvdaļas receptei "Kentucky sunrise":
1.45 ml Jim Beam Burbona
2.125 ml apelsīnu sulas
3.15 ml grenadīna
4.apelsīna šķēlīte vai ķirsis
"Kentucky sunrise" pagatavošana: 5 min.
Augstu glāzi piepilda ar ledu, pievieno JIM BEAM burbonu, apelsīnu sulu, samaisa. Pievieno grenadīnu un dekorē ar apelsīna šķēlīti vai ķirsi
0 0
09/01/2010 11:31
labrīt. ka te par krogu?
0 0
09/01/2010 11:33
   Sestdiena taču!!!   
0 0
09/01/2010 11:35
krogus diena ir svētdien. pēc baznīcas.    
0 0
09/01/2010 11:39
"Kokteilis ar medu un putukrējumu":
1.80 g konjaka
2.1-2 ēdamkarotes medus3-4 ēdamkarotes putukrējuma
"Kokteilis ar medu un putukrējumu" pagatavošana:
1/4 glāzes piepilda ar sīki sakapātu ledu. Ielej konjaku, ieliek medu un visu rūpīgi saputo. Dekorē ar putukrējumu.
0 0
09/01/2010 11:44
1.80 g? patiešām? šitas točna baznīcas kokteilis...    
0 0
09/01/2010 11:48
   ... varētu arī 100g, tas tik dod pamatīgāku garšu!!!   
0 0
09/01/2010 11:50
"Brendija ķeza":
1.1 tējk. pūdercukura
2.1 tējk. ūdens
3.1 daļa brendija
4.½ daļas ķiršu brendija
5.½ citrona sulas
6.sasmalcināts ledus
7.1 citrona šķēle dekorēšanai
"Brendija ķeza" pagatavošana:
Glāzē izšķīdina cukuru ūdenī, tad pievieno brendiju, ķiršu brendiju un citronu sulu. Samaisa, līdz labi sajaucas. Ieber ledu glāzē, ieliek citrona šķēlīti, tā, la tā peld virspusē un dzer ar salmiņu.
0 0
09/01/2010 12:01
šausmīgi daudz sastāvdaļu.ja kāds būtu tik laipns ,un to visu samaisītu kopā,pateiktu paldies... bet pašai ņemties-labāk tīru ūdentiņu.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas