..:)) arī pie soļankas viss tiek apcepts lai būtu tā specifiskā garša,arī burkānus apcep lai būtu zeltaini var jau arī visu savārīt bez garšas un bez jūtām,tādēļ jau sievietes nav izcilas pavāres ka vāra lai tikai izvārītu,sievietei vispār nav vieta virtuvē..:))
00
27/12/2009 12:20
Re kā viss ap to vien, ap ēšanu vien grozās. Nupat tikko kluba diskusijās izlasīts teikums... Sievietei ir jāmāk 70 lietas, - taisīt ēst... un 69!
00
27/12/2009 12:20
maigonit es visu apcepu solankai piena zupai gan ne
00
27/12/2009 12:22
maigon, vot i nemuldi... apcep visu izņemot skābus gurķus... un es i nepretendēju uz ķēkšas vietu... un tāpēc viss, ko vāru, ja vāru, sanāk exselenti un ar tāāādām jūtām, kādas tev i sapņos nerādās
00
27/12/2009 12:26
nebēd... vot, pati nemuldi... soļainkai skāgos gurķus apcep... lai noņemtu to skābumu un kā maigons teica iegūtu to īpašo soļankas garšu
00
27/12/2009 12:28
neparastā... tevi un maigon drusku pabaidīš ... piena zupai ar dārzeņiem-vispirms sviestinā vajag apcept smalki sagrieztus sīpoliņus... un, tad tik likt pārējos dārzeņus sautēties
00
27/12/2009 12:29
vakar izplucas par religiju sodien par kulinariju nefiga solankai gurkus nav jacep tie jaieber pasas beigas kad jau uguns nogriezta
00
27/12/2009 12:29
Te kāds kulinārijas pulciņš vai?????
00
27/12/2009 12:30
pien zupiit ar ceptiem siiloliem hhee
00
27/12/2009 12:30
cik saimnieču, tik recepšu , eu , neparastā, ja jau soļankai tu visu apcep, tad kā ar karpeļiem ?
00
27/12/2009 12:31
ube ..stasti kas jadar ar gurkiem solankas gadijiena
00
27/12/2009 12:32
kapeli nav jacep jacep burkani..un desa nu ja siipoli
00
27/12/2009 12:32
... strebj soļanku un piekož skab gurķ, vot
00
27/12/2009 12:33
gurķus sautē atsevišķā katliņā un tikai beigās pievieno zupām... un vispābā man pofig... kā gribu tā vāru... un tad atkal gribu
brokastis paēstas... kas būs pusdienās ?
00
27/12/2009 12:35
man javara frikadeles bet slinkums moz iemest pecka un "viltoto zajacu"uztaisit no tas galjas.kas te gaida realizaciju 100 gadus tads nav cepc a varbut pat nekad neesmu cepusi.. nu ka tad jatas tas zakis kada zin???
00
27/12/2009 12:37
... nu, re, šite es pievienojos nebēdai... tik, laikam formulējumi bij dažādi... apcepšana un sautēšana, šoreiz manā skatījumā bij viens un tas pats... pakarsē, kamēr šķidrums iztvaiko un gatavs... es, tik to daru uz pannas... redz, uzvar froinšaft
00
27/12/2009 12:39
pieliec sīpolu , sāli, piperus un kādu olu, uztaisi kukulīti un cepeškrāsnī iekšā ( bet man vispābā negaršo... kotletes labākas)
00
27/12/2009 12:40
neparastā, netracini tautu... pa soļanku izstrīdējāmies, un ja tagad pa viltoto zaķi sāksim, tad viltotā villa ies pa gaisu... (pačukst... iesākumā novāri olas... blēee, ko es šodien uz tām olām )