Log in
Advertise
esija

Populārākais sarunu temats ? Hmmm... manuprāt, tagadiņ spriedelēšanu par po


Populārākais sarunu temats ? Hmmm... manuprāt, tagadiņ spriedelēšanu par politiku, vēlēšanām, deputātu kandidātu melnumiņu meklēšanu utml. sit pušu sēņošanas, bekošanas tematika ! Par to runājam noteikti piektdienā pirms tiek kaldināti plāni brīvdienu aizpildīšanai; sestdienas rītā, kad šoferīts kavē izbraukšanas laiku, takš pirmajiem jāuzspēj mežā iebrist... hi  :)), kad braucot uz savu slepenu meža puduriņu, visas ceļmalas kā nosētas ar sēņu medniekiem, gan jau lokoties pie lielās sēnes, gan modrās aces aiz autologa, kuras skaita čaklīšus, kas jau apsteiguši citus beku medībās; pilnas ir telefondrātes ar sarunām- kāda ir tava recepte, cik burkas pagrabiņā jau noliktas  kārumam ziemā, cik simti vai pat tūkstoši baraviku ir tavā kontā... ahhh, jautājumu, runu vesels lērums ;)

 Arī es- piektdien plānoju, sestdien īstenoju, svētdien pielieku punktu, tobiš, skaitu burkas :))

Vai ar to sarunas beigušās ? Ne taču ;)!!! Viss turpinās. Ja pat es svētdienas vakarā paziņoju- nost ar sēnēm !!!!...  tad pirmdien, pēc salda miega (beidzot arī kādreiz izdodas izgulēties, nevis tikai ap pannām un katliem dienu un nakti) jau tā kā pielaidīgāka esmu, runājot par bekošanu... hi, hi:)) ... "... Viss nāk un aiziet tālumā, un sākas viss no gala... " (kā tai dziesmiņā) !;)

Lai izdodās !!!!

P.S. takš tās bekas būs labs atspaids ziemā, kad sola ceļamies cenas kartupelim, makaronam... uttt. Tad mēs mainīsimies receptēm citām. Ar vienu varu padalīties jau tūlitam- marinētas cūcenes+ svaigi tomāti+ puravs (var arī sīpolu, taču puravs maigāks, tāpec manām garšas maņām tīkamāks), visu sagriež salmiņos, sajauc ar majonēzi un bik krējumu (var pus uz pusi), garšvielas pēc gaumes ( piemēram, melnie maltie pipari, man gardāk liekas ar citronpipariem). Pasniedz pie vēl nopērkamā kartupeļa, es - pie dažādiem gaļas ēdieniem. Lai garšo un, protams, veiksmīgu darbnedēļu :)! 


Published by: esija
Published: 13/09/2010 17:35
Viewed 1444 times
Comments: 0
0 people like this blog
Comments (0)
At this time, we only use technical cookies to ensure the proper functioning of the website. More information