Log in
Advertise
tik-tak

Fenomens

Parasti, lai justos paēdusi, man pietiek ar vienu vai divām maizes šķēlītēm, kas nu tur kuro reizi virsū - siers vai gaļa. Tas pilnīgi neattiecas uz tomātmaizēm. Baltmaize ar sviestu un svaigu tomātu, drusciņ sāls, pipari, sīpolripa un dillīte. Nemanot tiek nolocīts kāds puskukulis un ēstu vēl.
Kartupelis. Kā piedeva pietiek ar vienu vai diviem. Pilnīga izgāšanās ir ar ripiņās saceptiem, kopā ar sīpolu. Atkal jau gribas trīsreiz vairāk un... ēstu vēl.


Published by: tik-tak
Published: 15/08/2012 17:06
Viewed 1832 times
Comments: 18
1 people like this blog
Comments (18)
mariins4x4 | 17/08/2012 07:17
Ar baudu varbūt nav iespējams darit visu, bet daudz ko gan! Un censties ir vērts!
jugita | 17/08/2012 06:58
Nē, mīļie, VISU vajag darīt ar baudu... un tad gribēsies vēl un vēl.(svētlaimīgi nopūšos un sevī smaidu)
tik-tak | 16/08/2012 21:02
Es zinu filosofiju, ka tas, kas ar gardu muti apēsts, nemaz tā neiet liekajā labumā.:)
Pieturos pie šī.:)
tavstaurenis | 16/08/2012 20:08
..un vispār-stāsts jau nav par gastronomiju:)))
0-barss | 16/08/2012 20:05
... hmmm, a kurā vietā bij teikC kkas par rīšanu?... arī tā ir bauda - ļauties tam kas patīk... :) tas jau tāpat kā mīlējoties - var vnk nodrāzties un var arī to visu pārvērst baudas piedzīvojumā... :)
tavstaurenis | 16/08/2012 19:57
ēdienu vajag baudīt..nevis rīt;))))
0-barss | 16/08/2012 19:35
... ēst var visu kas garšo un tik cik lien iekšā!!!... bet ir vienC BET!!!... nevar pēc tādas izēšanās ņemt TV pulti un savā nodabā papurkšķināt dīvānā... nu, labb, biški laiciņu vajag, lai kuņģīC apsmadzeņo - kā ar to visu tikt galā... bet pēc tam gan - slodzīti tā, ka di**sā var karotes mazgāt!!!... ko, kas? - nav apstrākļi, nav iespēju???... nu, nemāniet tač paši sevi - mums ir pieņemC par normu slinks dzīvesveids... tad izvēlies - tusnīt un brīnīties kāpēc pakaļa sprēgā, vai sākt kauč ar mazumiņu, un pēc pāris mēnešiem jau pat ziemas aukstumā, iekš viena krekla, varēsi kalnus gāzt, - ja to visu vēl apvieno ar papildus pasākumiem, tad ieplāno arī žopingu - būs jāiepērk tievāka izmēra luptas... lieta pārbaudīta un reāla...
bruuka | 16/08/2012 19:17
Garšīgi ēst ir bīstami, cilvēks apēd pārāk daudz.:)))))Tāpēc ēst vajag pieticīgāk un vienkāršāk, bez kulināriskajām izvirtībām.
tik-tak | 16/08/2012 17:56
Nemaz tik tālu nav jābrauc, Liepājas šosejas 22.km arī medījums. Un garšīgs.:)
Jokains nosaukums bija - Aitiņlauvas.
mariins4x4 | 16/08/2012 17:49
Kuldīgas viesnīcas restorāns, visticamāk, Kokaļa briežudārza gaļu piedāvā. Varētu būt laba.
spare1 | 16/08/2012 17:25
Iesaku <tavstaurenis> aizbrauc uz Kuldīgu, tur viesnīcas restorānā ļoti labi gatavojot medījumus.
Pats nevaru to apliecināt, jo nav man tieksme uz tādiem ēdieniem.
svilpis | 16/08/2012 15:44
tik tak... divos gadījumos noteikti, ja ceptie kartupeļi ir kā pauze... vai arī pēc viņiem ir arī deserts - es taču neesmu sev ienaidnieks... :)
tik-tak | 16/08/2012 13:18
Nu jau tikuši līdz medījumam... :D
Nu re. Citi arī pavelkas uz gastronomiskajām izvirtībām.:)
Svilpi... Tu ar uz ceptiem kartupeļiem?:)
tavstaurenis | 16/08/2012 12:28
mariin..esmu uzmanīga... visu laiku skatos, kas notiek man apkārt... vēl redzu:)))))...
Ps. Ja vēl kaut reizīti mūžā man būtu izdevība baudīt medījumu-vīnā marinētu brieža gaļas fileju... ēstu mirdama;)
mariins4x4 | 16/08/2012 12:22
Tavstaureni, uzmanies -- peldošās salas ir visgardakais saldēdiens ari man... :))
tavstaurenis | 16/08/2012 12:05
man arī... parasti pietiek ar mazumiņu... bet kad ieraugu/esmu sagatavojusi saldo ēdienu, kam burvīgs nosaukums-peldošās salas..tā ar mani ir cauri:)))))
mariins4x4 | 16/08/2012 09:38
Man lidzīgi ar sievietēm kā Tik-tak ar tomātmaizēm, -- ar prieku aci uzmest var uz gandriz visām slaidajām, bet, ja ieraugu slaidu, kas izrāda/apliecina treneta un interesanta prāta un koptu emociju pazimes... uhhh!
svilpis | 15/08/2012 23:51
... saskatu līdzības... un arī ēšanā... :):)
At this time, we only use technical cookies to ensure the proper functioning of the website. More information