> kurmite5- protams, ka arī raitā solī citur- arī darbiņos, tik redz to apzināti izvairījos pieplusot tām daudzajām kaislībām ( nedod die’s, piesies vēl kāds karjerismu, hi :)) ... )
>delikatese, ēdam mēs, lai būtu spēcīga miesa un gars (jā, arī tam , manuprāt, ir jādod barība), kopjam savu mājokli, lai būtu tīkama vide, kurā sapņiem dzimt un mājot kaislībām, kas savukārt dzīs - raus traukties vēl pēc kā lielāka, skaistāka, taču šam brīdim varbūt netveramam... ? un vispār, kāpēc gan ēstgatavošana nevar tapt par kaislību ??? Ouuuu, arī to savreizi (neba katrreizi, kad ēdam tikai tāpēc, ka jāēd) ar tādu aizrautību- fantazē, ekspermintē, miksē tik kopā (nenoliedzami jābūt kādai sajēgai, hi :)! ) taču šad tad samiksējot kopā prātam nepieņemamo (itkā nesavieojamo)... mmmm, kas par garšu buķeti !!!!!!!!!!! Tagad mūsu pavārmākslas gaišie prāti to dara, bet n-tos gadus atpakaļam... hmmm, fantāziju lidojums dikten šaurs... Es gan paprovēju- pie tradicionālās ceptās olas tapinājās salāti (kiš-miš)- sīpoli (labāk zaļie lociņi), apelsīns, banāns, ābols, kivi, kāda vīnoga, pāri visam majonēze- manas garšas maņas uzņēma to ar lielu labpatiku... pēčāk jau lūgtin lūdzās atkārtot šo miksējumu :) Jautājums- Un kas gan būtu, ja tajā padarīšana iztrūktu KAISLĪBA ???